كباب پز تابشي سالاماندر
در كباب پز تابشي، حرارت لازم براي پخت كباب توسط مشعل هاي تابشي تامين مي گردد. مشعل هاي تابشي گاز را با حداكثر راندمان سوزانده و موجب سرخ شدن سراميك هاي مشعل مي شود و در نهايت حرارت ۳۰۰ درجه سانتيگراد بطور يكنواخت بر روي گوشت كباب كه در پايين مشعل قرار گرفته اند تابيده مي شود، به دليل تابشي بودن، حرارت به عمق گوشت نفوذ كرده و كباب مغز پخت و آبداري آماده مي گردد. در زير كباب ها سيني آبي تعبيه شده كه از ريختن روغن گوشت بر روي سطوح داغ جلوگيري كرده و به همين دليل دود در كباب پز تابشي توليد نمي شود بنابراين گاز Co2 بر وري كباب ننشسته و كباب سالم و بهداشتي آماده مي گردد.
در كبابپز سالاماندر (آسانسوري) ، اين امكان تعبيه شده كه ارتفاع ميز قرار گيري سيخ ها كم و زياد شود بعبارت ديگر فاصله كباب ها تا مشعل مي تواند تغيير كند، اين ويژگي باعث شده تا بتوان با اين كباب پز علاوه بر پخت انواع كباب و جوجه كباب، ماهي كباب، استيك، همبرگر را نيز آماده كرد. به همراه كباب پز يك عدد شلف فولادي آبكاري شده نيز ارائه مي گردد كه براحتب ماهي و گوشت استيك بر روي ان گريل مي گردد.
در مدل هاي روميزي كباب پز تابشي از ۳ رديف مشعل تابشي استفاده و اين قابليت به كباب پز داده شده تا بتواند كباب هاي با طول ۵۰ سانت و يا تعداد بيشتر ماهي و استيك را آماده نمود.
كباب پز تابشي سالاماندر روميزي ۱۰ سيخ براي رستوران ها، كبابي ها و آشپزخانه هاي صنعتي كه داراي منو متنوع ولي از نظر فضاي كاري در محدوديت هستند، بسيار مناسب و مقرون به صرفه مي باشد. كباب پز تابشي سالاماندر روميزي ۱۰ سيخ مناسب براي پخت انواع كباب كوبيده، جوجه، برگ، قفقازي، بختياري و ماهي كباب، استيك، همبرگر و .. مناسب است.
برچسب: كباب پز تابشي،كبابپز تابشي،كباب پز تابشي اتوماتيك،كبابپز تابشي اتوماتيك،كباب پز تابشي صنعتي،كباب پز تابشي سالاماندر،كبابپز تابشي سالاماندر،