كباب پز تابشي
كباب پز تابشي اتوماتيك (كبابپز اتوماتيك تابشي)
كباب پز تابشي در دو نوع دستي و اتوماتيك تقسيم بندي مي گردد كه هر محصول بنا به نوع كاربرد مورد استفاده قرار مي گيرد.
به عنوان مثال كباب پز هاي دستي كه در دو نوع كشويي و سالاماندر ساخته مي شوند مورد استفاده در رستوران ها و آشپزخانه هاي صنعتي كوچك مي باشند كه آشپز نياز به اين دارد كه چند نوع كباب را به صورت همزمان با هم پخت نمايد.
حال اينكه كباب پز تابشي اتوماتيك جهت پخت به صورت تيراژ و يا ظرفيت بالا مورد استفاده قرار ميگيرد كه مناسب جهت تالارها،پادگان هاي نظامي،دانشگاه ها و مراكز دولتي مي باشد.
كباب پز هاي تابشي اتوماتيك بنا به مصارف در ظرفيت هاي گوناگون توليد و به بازار عرضه مي گردند.
نكته مهم در كباب پز تابشي اتوماتيك ثابت بودن حرارت و متغير بودن سرعت كانواير يا همان زنجير است كه اين سرعت توسط اينورتر دستگاه تنظيم ميشود.
حال اين سوال پيش مي آيد كه چرا نميتوان با كباب پز اتوماتيك تابشي به صورت همزمان ۲ نوع كباب پخت نمود؟
همانطور كه در بالا توضيح داده شد به علت اينكه زمان پخت كباب ها با يكديگر متفاوت است به عنوان مثال زمان پخت جوجه كباب ۸ دقيقه و زمان پخت كباب كوبيده ۶ دقيقه مي باشد و از آنجا كه سرعت زنجير فقط بر روي يك سرعت قابل تنظيم مي باشد فلذا امكان پخت ۲ نوع كباب به صورت همزمان وجود ندارد.
جهت رفع مشكل بالا شيدپخت كباب پز تابشي اتوماتيك مدل برليان را به مشتريان گرامي معرفي مي نمايد كه قابليت پخت همزمان ۲ نوع كباب را داراست.
كباب پز تابشي اتوماتيك برليان به علت استفاده از ۲ سيستم مجزا جهت پخت همزان ۲ نوع كباب مورد استفاده قرار مي گيرد.
در كباب پز تابشي جهت پخت كباب، حرارت از بالا به پايين تابيده ميشود، در كباب پز شيدپخت، سراميك هاي مشعل بر اثر سوختن گاز سرخ شده و باعث تابش حرارت ۳۰۰ درجه بصورت يكنواخت تا عمق ۴۵ سانتيمتر مي گردد. نفوذ حرارت به عمق گوشت باعث پخت كامل و ايجاد يك لايه بر روي كباب شده و موجب آبدار شدن كباب و خوش طعم شدن آن مي گردد.
برچسب: كباب پز تابشي،كبابپز تابشي،كباب پز تابشي اتوماتيك،كبابپز تابشي اتوماتيك،كباب پز تابشي صنعتي،